De Prestan reanimatietorso’s beschikken over het feedbacksysteem. Door middel van de LED-lampjes krijgt de cursist direct feedback over de compressiediepte en compressiefrequentie. De reanimatietorso’s zoals geven duidelijk weer wanneer de compressiefrequentie te laag is (onder de 100 licht het oranje lampje op). Bij de juiste diepte en compressiefrequentie (tussen de 100-120) verschijnen er twee groene lichtjes. De nieuwe feedbackmonitor geeft nu ook aan wanneer de compressiefrequentie te hoog is. Dit door middel van een snel knipperend oranje lichtje.

U als klant kunt uw eigen poppen gemakkelijk en voordelig upgraden zodat deze optimaal voldoen aan de nieuwste NRR richtlijnen. Hiervoor hoeft u enkel een nieuw onderdeel t.w.v. €27,50 excl. BTW te bestellen. Doe er uw voordeel mee!

De frequentie van de borstcompressies moet tussen de 100 en 120 slagen per minuut zijn. Voor de volwassene torso is nu de “blauwe monitor” beschikbaar. Deze geeft niet alleen de ondergrens van 100 slagen aan maar ook de bovengrens van 120 slagen per minuut.

Download onderstaand filmpje en bekijk de nieuwste ontwikkeling.
IMG_9655

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@rescuemate.eu of +31 (0)495 – 563445

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>