RescueMate BHV-App

De unieke RescueMate BHV-App heeft interactieve gesproken protocollen voor eerste hulpverlening, acute ziekten, brandbestrijding, communicatie en ontruiming, waarmee in noodsituaties snel gehandeld kan worden.

Aanwezigheidsregistratie

Zijn er voldoende BHV-ers aanwezig in mijn pand? Via de aanwezigheidsregistratie is direct zichtbaar wie oproepbaar is bij een calamiteit.

SaaS dienst

AED Solutions biedt een SaaS dienst en maakt geen gebruik van uw infrastructuur. Vaak is dat namelijk het eerste dat uitvalt bij een calamiteit.

Training

De RescueMate BHV-App is tevens een trainingsapp. Resultaten worden opgeslagen waardoor een kennisbank van de organisatie wordt opgebouwd. Het BHV-kennisniveau blijft op peil.

Alarmeren

Alarmeer alleen aanwezige personen. Maak de keuze, iedereen alarmeren of alleen aanwezige personen. Een alarmering starten kan op diverse manieren: via de App, spraakbericht, SMS of e-mail.

RescueMate-App wint SSA Innovation Award

Jurybeoordeling: “Breed toepasbare, gebruiksvriendelijke innovatie. Helpt BHV-coördinatoren meer grip te krijgen op inzetbaarheid en getraindheid BHV-organisatie. Praktische functies voor ondersteuning bij calamiteiten, training en alarmoproepen.”

Test een maand gratis en vrijblijvend!

Heeft u interesse in de RescueMate BHV-App, wilt u een product demonstratie of heeft u vragen over wat de RescueMate BHV-App voor uw organisatie kan betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op.