Gisteren hebben wij de award ‘AED sales champions Hall of Fame’ in ontvangst genomen tijdens de EMEA Distributor Meeting van Physio-Control, now part of stryker. Daarmee kregen wij erkenning voor de uitstekende groei en verkoopresultaten over de afgelopen 3 jaren. Wij zijn een ongelooflijk trotse winnaar van deze prachtige award wat tevens een mooie bekroning is op ons werk. De goede relatie met en het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf vormt uiteindelijk ons succes! 

De EMEA Distributor Meeting vindt plaats van 13 t/m 14 maart in Nice. Vandaag vinden er een aantal interessante meetings plaats en wordt er meer informatie verstrekt over de AED’s en het LIFELINKcentral programmabeheer zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons LIFEPAK AED assortiment? Neem dan contact met ons op. 

 

 

“Bij deze willen we graag al onze klanten en partners bedanken!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>