21-03-2018 – Vanmorgen is de eerste Prestan AED UltraTrainer in ontvangst genomen door Mien Boonen van EHBO-Reflex. Mien keek al enige maanden uit naar deze AED-Trainer en heeft ons met haar jarenlange instructeurservaring ondersteunt bij de ontwikkeling van o.a. het kindermodusprotocol 15-2 (volgens NRR-richtlijnen) voor deze AED-Trainer. In goede samenwerking met fabrikant Prestan® hebben we deze prachtige AED-Trainer ontwikkeld. Wij wensen Mien maar ook alle andere instructeurs heel veel trainingsplezier met deze mooie, compacte en gebruiksvriendelijke AED trainer.

De nieuwe Prestan AED UltraTrainer is de oplossing voor zowel volwassene- als kinderreanimatie (15-2) in één universele AED-Trainer. Bekijk het product in onze webshop voor meer informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>