Tijdens het NRR-Congres (4 april) konden congresbezoekers zich inschrijven om kans te maken op de Prestan AED UltraTrainer. Maar liefst 120 bezoekers namen deel aan de win-actie waaruit slechts 1 winnaar getrokken kon worden. Om 14.45 uur was het moment daar. De deelnemers verzamelden zich bij onze stand en de loting kon van start. Het kaartje van Mevrouw Langerak werd eruit getrokken en zij was hiermee de gelukkige winnaar van de Prestan AED UltraTrainer! Wij wensen haar heel veel plezier met de nieuwe Prestan AED UltraTrainer met veel instelbare opties waaronder de unieke kindermodus 15:2.
MEVROUW LANGERAK NOGMAALS VAN HARTE GEFELICITEERD!

Meer informatie of bestellen?
Bekijk hier de nieuwe Prestan AED UltraTrainer of neem contact met ons op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>