AED Solutions leverde een tijdje geleden een aantal AED’s aan de stichting Hartslag voor Nederweert. Deze AED’s zijn inmiddels opgehangen aan panden in Nederweert. Hiermee is de dekking van het aantal AED’s weer verbeterd. Het is een mooi gebaar dat ondernemers de aanschaf van deze publiek toegankelijke AED’s mogelijk maken. Door het aanmelden van hun AED bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl kan de AED worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt en kunnen meer mensenlevens gered worden. De kast werd geschonken door ‘de Hartstichting’ in samenwerking met ‘de Vriendenloterij’.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>