De Inspectie SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) constateert een onrustbarend stijgende lijn in het aantal arbeidsongevallen. In 2016 vielen er 70 dodelijke slachtoffers op de werkvloer, 19 meer dan in 2015. Het aantal arbeidsongevallen zonder dodelijke afloop is ook gestegen, met 13 procent. Van de bedrijven in Nederland beschikt 30-50 procent niet over een wettelijk verplichte risico-inventarisatie en evaluatie, de RI&E. Een RI&E helpt u om scherp te krijgen welke risico’s er zijn op uw bedrijf en hoe u deze risico’s kunt aanpakken. 

 

Heeft u als werkgever alle risico’s in uw organisatie geïnventariseerd? Wij helpen u graag!

 

Vraag nu meer informatie aan en profiteer van 10% korting op een RI&E voor uw organisatie

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>