AED Solutions is trotse sponsor van de “De Rolstoelbus”. Een initiatief van Stichting Leefbaarheid Stramproy waardoor hulpbehoevenden binnen de gemeenschap Stramproy een stuk mobieler zijn. Leefbaarheid Stramproy wil speciale doelgroepen binnen de gemeenschap Stramproy extra aandacht of hulpmiddelen geven zodat de leefomstandigheden en de leefomgeving aangenamer is voor deze doelgroep. Een doelstelling die nagenoeg aansluit op de missie van AED Solutions, namelijk het helpen van organisaties en mensen bij het creëren van een (hart)veilige en hulpverlenende werk- en leefomgeving. Wij wensen Stichting Leefbaarheid Stramproy veel veilige en gezellige kilometers met deze mooie bus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>