Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen vandaag 442 fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Hopelijk haalt iedereen zonder ongelukken en valpartijen de finish. Mocht er onverhoopt iemand een hartstilstand krijgen dan is de stichting gelukkig voorzien van 20 gesponsorde AED’s die tijdens dit evenement ingezet kunnen worden. Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Tour du ALS is een stichting welke jaarlijks een evenement organiseert om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. ALS is een dodelijke zenuw/spier ziekte, waaraan patiënten overlijden binnen 3 tot 5 jaar na de diagnose.
>> Lees meer over Tour du ALS

31 mei 2018

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>