Deze week is het de week van de RI&E. Een initiatief om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de risico-inventarisatie- en evaluatie (RI&E). De RI&E helpt om de mogelijke risico’s in uw organisatie op een gestructureerde manier in kaart te brengen. Hierbij wordt zowel gekeken naar de direct zichtbare aandachtspunten, zoals snijgevaar bij machines of valgevaar bij werken op hoogte, als zaken die niet direct tot uitval leiden. Denk bijvoorbeeld aan langdurige blootstelling aan hoge werkdruk, fysieke belasting door tillen en preventie middelen voor calamiteiten. Wat doet u of wat heeft u gedaan aan de veiligheid binnen uw organisatie?

10% korting op uitvoering RI&E
Vraag via onderstaand formulier informatie of een offerte aan voor een RI&E en krijg 10% korting op een RI&E! Dit geldt voor een compleet nieuwe RI&E, maar ook voor een update van een bestaande.
De actie is geldig t/m 15 juni 2018

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>