In de week van 8 t/m 12 oktober en van 15 t/m 19 oktober verzorgden HELP Namibia diverse Pre Hospital Care practitioner trainingen aan een groep verpleegkundigen in Namibia. Verpleegkundigen kregen onder andere training over de opvang van een pasgeborene met een slechte start. AED Solutions streeft naar een (hart)veilige en adequate hulpverlenende werk- en leefomgeving en voelt zich maatschappelijk betrokken bij dit ontwikkelingsproject. Door de donatie van een Prestan baby reanimatiepop draagt AED Solutions een steentje bij aan het verlagen van het sterftecijfer van pasgeborene in Namibia.

HELP richt zich op het bevorderen van de (acute) gezondheidszorg in Namibië. Zonder onderscheid te maken tussen, geslacht, kleur, ras, religie, seksuele geaardheid of politieke overtuiging. Essentieel hierbij is kennisoverdracht! Inmiddels is het project uitgegroeid tot een succesvol paramedisch trainingsprogramma. Bekijk hier wat ze nog meer doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>