Een gezonde en (hart)veilige werk- en leefomgeving, dat wil toch iedereen? Daarom is de ‘Dag van de BHV’ (eerste maandag van november) in het leven geroepen. Vandaag wordt landelijk voor de zevende keer aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is.

Zet uw BHV’ers in het zonnetje

Heeft u al gedacht aan een leuke attentie waarmee u uw BHV’ers uw waardering toont? AED Solutions heeft voor u een aantal tips op een rij gezet.

TIP 1: RescueMate BHV-App
Tijdens een noodsituatie kan het voor een hulpverlener (onder invloed van stress) moeilijk zijn om de juiste handelingen te verrichten. De RescueMate BHV-App bevat interactieve protocollen voor Eerste hulpverlening, acute ziekten, brandbestrijding, communicatie en ontruiming waarmee in noodsituaties gehandeld kan worden. Tevens kan deze BHV-App gebruikt worden (als e-learning) voor oefening van de BHV-materie.
De RescueMate-App is zelfs bruikbaar voor eerste hulpverlening in privésituaties. Wij denken daarom dat uw BHV’ers heel blij worden van deze attentie. (vandaag vóór 16.00 uur besteld = vandaag gebruiken)

>> Bestellen


TIP 2: Mini Eerste Hulp Set

Handig om bij de hand te hebben tijdens korte trips, dagtochten of  (buitensport)activiteiten. Door middel van de riempjes aan de achterzijde is het mogelijk de kit aan een riem, tas etc. te bevestigen.

Inhoud:

  • 5x pleister 19mm
  • 2x wonddoekje
  • 2x gaasje
  • 1x beademingsmasker
  • 2x handschoen
  • 2x brandwonden gel

>> Bestellen


TIP 3: Beademingsmasker met eenrichtingsventiel

Hiermee kan de BHV’er altijd op een veilige manier een beademing toepassen aan het slachtoffer.

> Bestellen

 

 

 

 

 

Wij wensen alle BHV’ers een mooie dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>