Op vrijdag 30 november kwamen alle medewerkers van AED Solutions & Het veiligheidsinstituut.nl voor het eerst allemaal bij elkaar in Utrecht. In het bekende “Wie is de Mol spel” draaide alles om samenwerken, (mis)communicatie, vertrouwen, wantrouwen en anderzijds een leuke kennismaking met elkaar. De dag werd afgesloten met een gezellig diner en een proost op een goede samenwerking!

Samenwerking
AED Solutions werkt sinds begin dit jaar intensief samen met het Veiligheidsinstituut waardoor gezamenlijk een complete veiligheidsoplossing voor organisaties geboden kan worden. Verkoop, onderhoud en advies van AED tot en met noodverlichting, van ontruimingsplan tot brandmeldinstallatie en een uitgebreid programma van veiligheidsopleidingen.

Gezamenlijk beschikt de combinatie over 5 veiligheidscentra verspreid over Nederland (Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Haarlem, Herveld en Stramproy) en een Belgische vestiging in Kinrooi waardoor het Veiligheidsinstituut haar relaties nu ook in België en Luxemburg van dienst kan zijn. 
>> Lees het hele persbericht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>