Op 1 februari aanstaande verhuist AED Solutions naar een nieuw kantoor aan de Celsiusstraat 15 in Weert. AED Solutions is sinds begin 2018 gaan samenwerken met het Veiligheidsinstituut waardoor gezamenlijk meerdere grote projecten worden binnengehaald. Vanwege deze groei, de groei van het aantal medewerkers en tevens de behoefte aan meerdere opleidingsruimten, hebben we gekozen om te verhuizen naar een groter pand. Dit multifunctionele pand is gelegen op bedrijventerrein ‘Kampershoek’, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht.

Momenteel wordt er druk verbouwd aan de benedenverdieping met opleidingscentra, ontvangstruimte, kantoortuin, kantine en magazijn. Tevens wordt op de bovenverdieping een volledig nieuwe kantoorruimte ingericht. Tot slot beschikt het nieuwe pand over een ruim buitenterrein met voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers, cursisten en personeel.

Ons nieuwe adres:
AED Solutions
Celsiusstraat 15
6003 DG Weert

Bekijk voor een eerste impressie de foto’s hieronder. Houd onze website, nieuwsbrief, LinkedIn of Facebookpagina in de gaten voor meer info over de verhuizing.

We houden jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>