Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Wij zijn wederom aanwezig en presenteren onder andere de nieuwste LIFEPAK CR2 AED, brandblusmiddelen, verbandkoffers EN RescueMate-App voor BHV-training en hulp in noodsituaties. Tevens geven wij informatie over onze veiligheidsopleidingen. Bent u benieuwd hoe wij uw BHV-organisatie kunnen ontzorgen? We zien u graag op onze stand H32!

Klik hier om u kosteloos te registreren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>