Met ingang van 1 februari 2019 is AED Solutions gevestigd op een nieuw adres.
Ons nieuwe adres is:

AED Solutions
Celsiusstraat 15
6003 DG Weert

Onze KvK, bank en btw-gegevens blijven ongewijzigd. Tevens blijven we bereikbaar op ons huidige telefoonnummer +31 (0)495 563445 en op onze huidige e-mailadressen. Onze producten zijn op dezelfde manier, zoals u gewend bent, te bestellen via onderstaande gegevens.

E-mail: info@aedsolutions.eu                                                   webshop: www.aedsolutions.eu

Adreswijziging voor (retour)zendingen 
Het bestaande postadres en postbusnummer in Stramproy komt te vervallen. Vanaf heden kunt u postbrieven, pakketten, retourzendingen, etc. versturen naar ons nieuwe adres, AED Solutions, Celsiusstraat 15, 6003 DG Weert. Ons Belgische postadres blijft ongewijzigd.

Digitaal factuuradres
Vanaf 1 februari 2019 maken wij gebruik van een digitaal factuuradres voor het ontvangen van facturen. Graag willen wij u vragen om het onderstaande factuuradres in uw gegevens te verwerken.

Factuuradres: facturen@aedsolutions.eu

Verhuizing wegens groei
AED Solutions is sinds begin 2018 gaan samenwerken met het Veiligheidsinstituut waardoor gezamenlijk meerdere grote projecten worden binnengehaald. Vanwege deze groei, de groei van het aantal medewerkers en tevens de behoefte aan meerdere opleidingsruimten, hebben we gekozen om te verhuizen naar een groter pand. Dit multifunctionele pand is gelegen op bedrijventerrein ‘Kampershoek’, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht. Voor u als klant betekent deze verhuizing dat AED Solutions nog beter aan uw wensen kan voldoen. Tevens kunnen wij gemakkelijker training- en opleidingen op ons kantoor faciliteren voor u en uw personeel.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>