In Nederland worden gemiddeld 300 personen per week (buiten het ziekenhuis) getroffen door een hartstilstand. Dit overkwam ook scheidsrechter Henri van Keulen, die tijdens de wedstrijd Brabantia JO19 – WodanJO19 ineenzakte. In een paar minuten tijd vormde zich een team ‘brabhelden’ van bestuursleden en elftalleiders, maar ook voetbalvaders en – moeders die er alles aan hebben gedaan om Henri’s leven te redden.   

 

Henri is vrijwel direct gereanimeerd en mede dankzij twee schokken met de AED van voetbalclub Brabantia weer begonnen met ademen. Van Keulen heeft ondertussen een succesvolle operatie ondergaan waarbij drie omleidingen zijn aangebracht. Later volgt nog een tweede operatie.

 

Overhandiging waardebon voor 1 gratis AED

AED Solutions streeft naar een hartveilige werk- en leefomgeving wereldwijd en hoort het liefste alleen successtory’s zoals deze. Een landelijk dekkend Reanimatie Oproep Systeem, voldoende AED’s en voldoende burgerhulpverleners zou dit kunnen waarmaken. AED Solutions maakt zich dan ook hard voor het ophangen van zoveel mogelijk publiek toegankelijke AED’s in heel Nederland en het opleiden van zoveel mogelijk burgers in reanimatie en AED. Om hier direct een steentje aan bij te dragen, overhandigt AED Solutions in samenwerking met Physio Control/Stryker, tijdens een bijeenkomst van het ‘brabhelden’ team een waardebon voor 1 gratis AED welke scheidsrechter Van Keulen mag plaatsen op een publiek toegankelijke locatie.

 

Volgens de KNVB heeft zo’n 85 procent van de amateurvoetbalclubs een AED. Heeft uw vereniging nog geen AED? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u vrijwilligers van uw vereniging opleiden* in Reanimatie- en AED? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul het onderstaande formulier in.

* Vergoed door de meeste zorgverzekeraars oplopend tot wel 100%
Bron: ed.nl

Stel uw vraag en wij helpen u graag!

Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mail *

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Telefoonnummer

Vragen en/of opmerkingen *

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>