Als eerste grote vervoerder in de regio Limburg heeft Taxi Geerets – De Leeuw nieuwe (rolstoel)taxibussen uitgerust met LIFEPAK CR2 AED’s van AED Solutions BV.

Een hartstilstand kan altijd en overal gebeuren. Dus hoe sneller adequate hulp kan worden toegepast, hoe beter. Daarom heeft Taxi Geerets – De Leeuw gekozen voor de meest geavanceerde AED die er momenteel te vinden is, de LIFEPAK CR2 AED. Hiermee kan tijdens een hartstilstand direct hulp worden verleend en wordt de kans op een succesvolle reanimatie vergroot.

Met name ouderen, die veel gebruik maken van het (rolstoel)vervoer wat Taxi Geerets – De Leeuw aanbiedt, zijn een kwetsbare doelgroep waarbij een verhoogde kans op een hartstilstand aanwezig is. Als er dan onderweg wat gebeurd, is het vaak moeilijk om direct hulp te verlenen zonder hulpmiddelen als een AED. Voor hulpdiensten is het vaak niet makkelijk om snel ter plaatse te komen, aangezien de locatie niet altijd makkelijk te bereiken of uit te leggen is.

Naast het plaatsen van de AED’s zullen er ook middels training en opleiding chauffeurs worden getraind om met deze AED’s te werken. Zodoende kan er altijd adequate hulp worden toegepast.

Taxi Geerets – De Leeuw is één van de grootste regiovervoerders in Midden-Limburg en heeft met ruim 280 voertuigen een groot aandeel in het (rolstoel)vervoer in de regio. Met de nieuwe AED’s aan boord van de nieuwste (rolstoel)taxi’s, kunt u zich in een (hart)veilige omgeving laten vervoeren!

Wij wensen Taxi Geerets – De Leeuw veel veilige kilometers toe.

 

Overweegt u ook de aanschaf van een AED voor uw organisatie, MKB, multinational, eenmanszaak, buurt, wooncomplex of sportvereniging? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies –> T. +31 (0)495 563445  | info@aedsolutions.eu

Of vul het onderstaande formulier in:Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>