Burgemeester Jorritsma van Eindhoven heeft de 1e gemeentelijke AED van het Stadskantoor Eindhoven buiten opgehangen. Dit is de 1e AED in de binnenstad die 24/7 beschikbaar is voor burgerhulpverleners. De stichting Eindhoven Hartveilig zet zich in om heel Eindhoven Hartveilig te maken. Het is de bedoeling dat meer AED’s in Eindhoven publiek toegankelijk komen te hangen. De burgemeester doet een oproep aan alle eigenaren van AED’s in Eindhoven om hetzelfde te doen en hij vraagt alle inwoners van Eindhoven die kunnen reanimeren om zich ook aan te melden bij HartslagNu, het landelijke oproepsysteem voor burgerhulpverleners bij een reanimatie.
AED Solutions leverde voor dit mooie initiatief een geschikte AED-buitenkast.

Heeft of kent u ook een AED welke momenteel nog binnen hangt en eigenlijk beter op een publiek toegankelijke locatie kan worden geplaatst? AED Solutions heeft een breed assortiment AED-kasten en ophangsystemen voor elke soort AED. Vraag naar de mogelijkheden via +31 (0)495 563445 of mail naar info@aedsolutions.eu

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>