Heeft uw organsatie de BHV goed geregeld?

Welke hulpmiddelen moet onze organisatie hebben? En in welke hoeveelheid?
Worden onze veiligheidsmaterialen voldoende onderhouden en gecontroleerd?
Hoe veel BHV’ers moet onze organisatie hebben? óf, Moeten alle medewerkers BHV’er zijn?
Moet onze organisatie een bedrijfsnoodplan hebben en wat moet hier dan in staan?

Bovenstaande vragen horen wij regelmatig in gesprekken met klanten. Daarom hebben wij de BHV Quick-Scan methode ontwikkeld, een snelle en eenvoudige manier om een waardevol advies uit te brengen voor het verbeteren van de bedrijfshulpverlening bij uw organisatie. Knelpunten worden tijdens het gesprek bepaald aan de hand van een korte vragenlijst en samen met u worden de mogelijke oplossingen geëvalueerd. In één gesprek weet u hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening en hoe uw BHV-organisatie geoptimaliseerd kan worden.

AED Solutions kan een totaaloplossing leveren op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening en de Quick-Scan methode is onze nieuwe methode om met u te kijken hoe wij uw organisatie volledig kunnen ontzorgen. In de Quick-Scan evalueren wij alle aspecten van uw bedrijfshulpverlening, van materialen en onderhoud tot training en noodplannen om zo een waardevol totaaladvies uit brengen. Zo verbeteren wij samen de veiligheid en zekerheid op uw kantoor, in uw fabriek of magazijn en voor uw medewerkers onderweg!

 

Direct Gratis de BHV Quick-Scan aanvragen

Vul onderstaand contactformulier in en een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>