Afgelopen week is de kwaliteit en het belang van een goed werkende AED regelmatig in het nieuws geweest. Om de kwaliteit van een AED te waarborgen is onderhoud en regelmatige vervanging van materialen nodig. Speciaal voor de AED’s waar geen onderhoudscontract op rust introduceren wij de APK voor AED’s, zodat ook deze door onze professionals gecontroleerd worden. Tijdens deze APK wordt hetzelfde gedaan als tijdens een regulier onderhoud en worden de batterij en elektroden gecontroleerd. De controle is volledig GRATIS wanneer u de AED naar ons opstuurt.

Mochten er gebreken zijn of mochten batterij en/of elektroden vervangen moeten worden, dan wordt contact met u opgenomen i.v.m. de kosten voor het vervangen van de onderdelen. Na de controle en eventuele vervanging van materialen, krijgt de AED een keuringssticker en wordt deze weer naar u retour gestuurd.

Zo bent u er zelfs zonder onderhoudscontract zeker van dat uw AED volledig in orde is.

Interesse in de APK voor uw AED, neem contact met ons op en wij plannen de controle op een moment dat het u uitkomt.

Bent u de AED liever niet voor een korte periode kwijt, informeer dan naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een onderhoudscontract.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>