Afgelopen maandag heeft onze accountmanager Jeroen de eerste nieuwe AED mogen overhandigen aan wethouder van Gent van Gemeente Hollands Kroon. Hiermee is de vervanging van alle AED’s in de Gemeente Hollands Kroon in gang gezet. De komende week worden de overige AED’s vervangen voor de nieuwe LIFEPAK CR2 defibrillators.

De Gemeente heeft in het kader van uniformiteit ervoor gekozen om alle AED’s en buitenkasten te vervangen via AED Solutions. Ook het onderhoud van de AED’s maakt deel uit van de overeenkomst. Door de levering van de LIFEPAK CR2 AED’s met buitenkasten in combinatie met de onderhoudsovereenkomst is de Gemeente Hollands Kroon ook de komende jaren weer goed voorbereid in gevallen van acute nood.

De Gemeente Hollands-Kroon is nog op zoek naar extra burgerhulpverleners zoals op website van de gemeente te lezen is. Hulpverleners die zich registreren en ingeschreven staan bij HartslagNu, krijgen de code van de kast toegestuurd wanneer ze opgeroepen worden voor assistentie.

Ook uw oude AED inruilen?
Heeft uw organisatie ook één of meerdere AED’s die aan vervanging toe zijn? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden voor inruil te bespreken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>