Een AED werkt alleen als deze ook klaar is voor gebruik. De Lifepak CR2 van Stryker maakt het voor u altijd inzichtelijk of de AED gebruiksklaar is, zonder dat u deze zelf dient te controleren. Door verbinding met het LIFELINKcentral systeem via Wi-Fi of mobiele data geeft de AED inzicht in de gebruiksstatus. Of u nu eigenaar bent van één AED of van meerdere verspreid over een groot gebied of voor onderweg u blijft op de hoogte. U als eigenaar krijgt automatisch een melding wanneer er iets niet klopt met een van de AED’s of wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. Zo heeft u niet alleen zekerheid dat uw AED’s gebruiksklaar zijn u bespaart ook tijd en geld op uw AED-programmabeheer.

Daarnaast kan AED Solutions als master distributeur van Stryker met u meekijken en proactief handelen in het geval van een storing of inzet. Na een melding nemen de accountmanagers regelmatig contact op met de eigenaar om de situatie te bespreken en kijken welke nazorg passend is. Dit was ook het geval bij de inzet van een CR2 op een van de veerboten naar de Waddeneilanden. Direct na het ontvangen van de melding van de inzet werd contact opgenomen. Later hebben we verschillende complimenten hebben ontvangen voor het proactieve handelen. Dit toont aan dat AED Solutions onder andere door het aanbieden van connected AED’s zorgt voor individueel contact met iedere klant en passende communicatie in iedere situatie.

 

De voordelen van de CR2 met LIFELINKcentral voor u als gebruiker zijn:

  • Automatische controle van alle AED’s onder uw account inzichtelijk op een dashboard.
  • Meldingen ontvangen bij elke situatie die de gereedheid van een AED beïnvloed.
    • Zoals accustatus en het (bijna) vervangen van batterij en/of elektroden
  • Melding ontvangen bij de inzet van een AED
  • Mogelijkheid tot automatisch overdragen van de gegevens van een gebeurtenis naar een ziekenhuis of medisch hulpverlener
  • Met de 3G variant kunt u de ook de locatie van de AED volgen

Dit alles gebeurt zonder handmatige inspectie, waardoor u geen kostbare tijd verliest met de controle en u kunt de status van alle AED’s efficiënter volgen.

Wilt u meer weten over de voordelen van LIFELINKcentral of heeft u interesse in de connected Lifepak CR2 AED? Neem dan contact met ons op en een van onze accountmanagers helpt u graag verder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>