AED Solutions staat dit jaar voor de vijfde keer op rij op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Tijdens de vakbeurs informeren wij onze bezoekers graag over de nieuwste technologieën van onze typen AED’s (waarmee overlevingskansen verbeteren) en BHV-oplossingen voor een veilige werk- en leefomgeving.

Hoe kunnen wij uw omgeving (hart)veiliger maken? Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een passende veiligheidsoplossing voor uw organisatie. Bezoek onze stand G5 in hal 1 en laat u vrijblijvend informeren en adviseren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>