De BHV-Scan

Benieuwd of uw organisatie voldoende voorbereid is op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening. De zelfontwikkelde BHV-Scan van AED Solutions biedt de oplossing. Aan de hand van een korte vragenlijst geven wij u inzicht in uw bedrijfsveiligheid. Eventuele knelpunten in uw BHV-organisatie kunnen snel worden geconstateerd. Aan de hand van de knelpunten kunnen gelijk concrete oplossingen worden bepaald. Als totaalaanbieder in veiligheid en bedrijfshulpverlening kan AED Solutions gelijk samen met u beginnen met het realiseren van de oplossingen. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw BHV-organisatie weer helemaal in orde is.

Maatwerk

Alle bekende onderdelen van de BHV komen aan bod. Maar er is ook ruimte voor organisatie- en industriespecifieke inbreng. Zo worden organisatiespecifieke knelpunten in kaart gebracht en passende oplossingen gevonden.

Effectief

Door middel van de korte vragenlijst zijn er na één gesprek al resultaten. De communicatie verloopt vlot en effectief om oplossingen snel te kunnen implementeren. Zo heeft u snel inzicht in de bedrijfsveiligheid van uw organisatie.

Volledig ontzorgd

AED Solutions kan u naast advies ook voorzien van de nodige materialen, controles en onderhoud. Zo kunnen wij uw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening

Plan nu een BHV-Scan