AED Solutions is een succesvol en innovatief bedrijf dat in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste AED-aanbieders in Nederland en België.

AED Solutions streeft naar een hartveilige en adequate hulpverlenende werk- en leefomgeving en wil de overlevingskans na een plotselinge hartstilstand wereldwijd verbeteren. Naast onze corebusiness AED’s, bieden wij een ruim BHV-assortiment, verzorgen het AED-onderhoud, schrijven bedrijfsnoodplannen en trainen cursisten in o.a. bedrijfshulpverlening, reanimatie en AED.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Ons bestaan
RescueMate bv/AED Solutions is in 2006 opgericht als leverancier van Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) voor bedrijven en overheidsinstellingen in de Benelux. RescueMate/AED Solutions verkocht als één van de eerste bedrijven AED’s aan bedrijven, gemeenten en verenigingen. Sinds 2012 biedt RescueMate/AED Solutions het totaalpakket als het gaat om bedrijfshulpverlening. Grote klanten zijn o.a. de Nationale Politie, Airport Schiphol, Belastingdienst, het Ministerie en banken.