LIOF
LIOF is partner in innovatie en stimuleert vernieuwing van product, markt, proces, organisatie en keten. LIOF helpt ons bij het vinden van de juiste subsidies, geeft nuttige ondernemerstips en brengt ons in contact met de juiste lokale, nationale en internationale partners.

Prestan
Wij zijn trotse exclusieve distributeur van de reanimatie- en AED trainingsmaterialen van Prestan. Prestan ontwikkelt en verkoopt wereldwijd en heeft ons geautoriseerd tot officiële distributeur. Indien Prestan producten bij ons zijn aangeschaft kunnen eventuele garantieclaims direct namens Prestan verwerkt worden.

Prestan_logo

MKB Roadmaps 1.0
MKB Roadmaps 1.0 is een programma dat MKB’ers ondersteunt bij het vormgeven van de zakelijke kant van hun innovatie, voor ondernemers in Zuid-Limburg, met innovaties die minimaal in de fase van een werkend proof of concept zijn, in life sciences en health. MKB Roadmaps heeft ondersteuning geboden bij de segmentatie en de basis voor de ontwikkeling van het trainingsplatform RescueMate®.

VES
AED Solutions is samenwerkingspartner op BHV gebied met VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra). Wij bieden alle VES-leden een voordelig BHV-pakket op maat aan. Deze pakketten sluiten naadloos aan op de dagelijkse praktijk van de sportcentra.

Koninklijke Hockey Bond (KNHB)
De KNHB adviseert clubs om een Automatische Externe Defibrillator (AED) aan te schaffen en bestuur en/of leden een reanimatie- en AED training te geven. Samen met de KNHB heeft AED Solutions voor de clubs een pakket samengesteld met een AED en een reanimatie- en AED training.
knhb_2

Q-safety
Q-Safety werkt samen met AED Solutions aan een concept om de veiligheid in en rond thuissituaties te waarborgen.
Q-safety

LIFEPAK/Physio Control
AED Solutions is sinds 2006 de hoofdleverancier van LIFEPAK (PhysioControl) AED’s.
PC-LIFEPAK

Philips
Sinds 2006 is Philips onze leverancier van de hoogwaardige Philips AED’s.
Philips logo