De Prestan AED trainer Plus biedt veel voordelen. De AED-trainer Plus heeft bijna dezelfde look als de eerste AED-Trainer maar zoals de naam al aangeeft, een extra voordelen. De AED trainer is universeel voor alle typen AED’s waardoor de cursist in de praktijk met elk type AED kan werken. Daarnaast is de AED tweetalig, bevat een metronoom en kan gemakkelijk om worden gezet van half- naar volautomaat. Het is bovendien mogelijk om 5 verschillende scenario’s in te stellen.
Met het bedieningspaneel wijzigt u snel en gemakkelijk de instellingen van de AED trainer. Zo is het met de AED trainer Plus mogelijk om baby-/kindreanimatie 15:2 in te stellen i.p.v. 30:2.

Trainingselektroden
De trainingselektroden gaan bij zorgvuldig gebruik ongeveer 100x mee. Bij vervanging is het alleen nodig om de elektrodes te vervangen, niet de kabel en het doosje. De duale pads voor de AED Trainer Plus zijn zowel te gebruiken op een volwassenen als een kind slachtoffer.
De lijm op de elektroden plakt op elke reanimatiepop, laat bij het verwijderen goed los en laat geen plakresten achter. Het unieke elektroden sensorsysteem registreert wanneer de elektroden zijn bevestigd. De AED trainer gaat daarna automatisch verder in het protocol.

Bekijk dit product in de webshop

SlidePRaedtr