De Prestan reanimatietorso’s zijn verrassend licht, eenvoudig in gebruik en hebben een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Prestan reanimatietorso’s zijn uitgerust met een revolutionaire reanimatiemonitor en een klikkermechanisme. Deze unieke feedbackfunctie geeft u en uw cursist direct feedback over de juiste frequentie, compressiediepte en handplaatsing bij de hartmassage. De ledlichtjes in de schouder van de torso’s geven uw cursist een duidelijke indicatie om tussen de 100 en 120 borstcompressies per minuut uit te voeren

Diverse modellen en combinaties
Prestan reanimatietorso’s zijn individueel verkrijgbaar als volwassene- en kindtorso, baby reanimatiepop en als Prestan volwassene torso Jaw-Thrust waarbij het optillen van de onderkaak (Jaw-Thrust) mogelijk is. Wilt u liever een combinatie van meerdere reanimatietorso’s bij elkaar? Kies dan voor de collection pack, volwassene 4-pack, baby 4-pack of de familie 5-pack.

Goedgekeurd voor examens
Bij het examen ‘Eerste Hulp’ moet de kandidaat de examinatoren laten zien dat hij/zij zelfstandig een reanimatie kan uitvoeren. Het is mogelijk om de feedbackfunctie voor het examen uit te schakelen. Bekijk hier de handleiding voor het uitschakelen van de feedbackfunctie.

Bekijk de Prestan reanimatiepoppen in onze webshop.

Prestan reanimatietorso volwassene

Prestan reanimatiepop babyPrestan volwassene torso Jaw-thrust

Prestan Ultralite 4-packPrestan Collection

Prestan 4-packsPrestan Family-pack

Productvoordelen
» lichtgewicht, gemakkelijk te transporteren
» unieke feedbackfunctie
» snel gebruiksklaar
» eenvoudig schoon te maken
» 3 jaar garantie
» hygiënisch in gebruik door de verwisselbare Face Shields
» zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding