De Prestan AED Ultratrainer biedt de meest recente technologie gecombineerd met veel instelbare opties. De Prestan AED UltraTrainer is net als de AED Trainer Plus universeel voor alle typen AED’s waardoor de cursist in de praktijk met elk type AED kan werken. Daarnaast is de AED tweetalig, bevat een metronoom en kan gemakkelijk om worden gezet van semi- naar volautomaat. Het is bovendien mogelijk om 5 verschillende scenario’s in te stellen.
Met het bedieningspaneel wijzigt u snel en gemakkelijk de instellingen van de AED trainer.De AED heeft een ingebouwde volwassen-kind knop, waardoor er gemakkelijk gewisseld kan worden tussen een volwassen en een kind slachtoffer. De baby-/kinderreanimatie gaat uit van 15:2 reanimatieprotocol.Trainingselektroden
De trainingselektroden gaan bij zorgvuldig gebruik ongeveer 100x mee. Bij vervanging is het alleen nodig om de elektrodes te vervangen, niet de kabel en het doosje. Het voordeel van de duale pads bij de Ultratrainer is dat ze voor zowel voor het oefenen op volwassenen als kinderen gebruikt kunnen worden.
De lijm op de elektroden plakt op elke reanimatiepop, laat bij het verwijderen goed los en laat geen plakresten achter. Het unieke elektroden sensorsysteem registreert wanneer de elektroden zijn bevestigd. De AED trainer gaat daarna automatisch verder in het protocol.

Bekijk dit product in de webshop

 

SlidePRaedtr