Niet tevreden over uw aankoop?

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u uw product retourneren. Producten kunnen alleen teruggezonden worden als ze ongeopend en ongebruikt zijn. De producten dienen zich in een opnieuw te verkopen conditie te bevinden. Alle seals, verpakkingen en cellofaan dienen intact te zijn. Indien het geretourneerde product in duidelijk minder goede staat verkeert dan toen de goederen werden verzonden, zal AED Solutions dit in rekening brengen.

Vergoeden retourneren

Alle kosten die gemoeid zijn met het retourneren van uw aankoop zijn voor uw rekening. Wilt u het product omruilen voor een ander product, dan zijn de eventuele verzend- en handelingskosten voor het vervangende product eveneens voor uw rekening.

Ik wil mijn bestelling annuleren

Een bestelling of een deel van een bestelling kan ten alle tijden geannuleerd worden. In het geval dat (een deel van) de bestelling geannuleerd wordt voordat deze is verstuurd worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de bestelling reeds verzonden is, kan het zijn dat de gemaakte kosten voor verwerking en verzending in rekening worden gebracht.

Terugbetalen na annuleren

Wij streven ernaar om het bedrag binnen 14 dagen terug te storten. Afhankelijk van de snelheid van de bank, ontvangt u het bedrag altijd binnen twee weken, na annulering. Indien u het product heeft teruggestuurd, kunnen we pas over gaan tot terugbetaling, na ontvangst van uw retourzending.

Bekijk hier onze volledige Algemene leveringsvoorwaarden.