Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

AED Solutions probeert ten alle tijden uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alle producten worden uit voorraad geleverd en mocht het zijn dat een product niet uit voorraad leverbaar is dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Wat zijn de verzendkosten & levertijd?

Binnen de Benelux worden er geen verzendkosten gerekend bij webshop bestellingen boven de € 30,-. Bij webshop bestellingen beneden de € 30,- en indien u telefonisch, per mail of op rekening besteld, worden er € 7,50 aan verzend- en handelingskosten in rekening gebracht.
 

Kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u via e-mail een Track en Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.
 

Ik heb een beschadigd of onjuist product ontvangen

Bij een beschadiging of andere tekortkoming aan een levering dient u binnen 24 uur na de levering contact op te nemen met AED Solutions.
 

Er ontbreekt een product in mijn bestelling

Mocht er een product of deel van een bestelling ontbreken dan kunt u contact opnemen met AED Solutions. Vanwege verzendvoorwaarden kan het zijn dat producten in meerdere pakketten worden verzonden, het kan voorkomen dat deze pakketten niet gelijktijdig afgeleverd worden.
 

Met welke bezorgpartner werkt AED Solutions?

Bij AED Solutions werken wij met GLS als vaste bezorgpartner. GLS zorgt ervoor dat onze pakketten netjes worden afgeleverd en haalt eventuele retourzendingen weer op.
 
Bekijk hier onze volledige Algemene leveringsvoorwaarden.