De RescueMate BHV-opleiding is een opleiding van 1,5 dag waarbij de RescueMate® EID of RescueMate® App het centrale instrument van de training vormt.
Er wordt ruim aandacht besteed aan het verlenen van (spoedeisende) eerste hulp, reanimatie- en AED, communicatie, ontruiming en het beperken en bestrijden van brand.
De praktijk in de oefensituatie is optimaal en competentiegericht!
Tijdens deze opleiding wordt er gewerkt in oefenstations waarbij de RescueMate® EID (gesproken protocollenapparaat) de ‘instructeur’ is binnen de oefenstations. In de oefenstations wordt gewerkt met groepen van maximaal 4 cursisten per station. Hierdoor is er niet 1 instructeur per groep maar 1 “instructeur” per 4 cursisten. De instructeur is meer een coach die ondersteund wordt door de RescueMate gesproken EID. Elk oefenstation heeft de beschikking over voldoende trainingsmaterialen en een RescueMate EID.
De RescueMate® EID vertelt wat de cursist in bepaalde situaties moet doen, waardoor keuzes bevestigd worden. Deze interactieve leerwijze: ‘zien, horen en doen’, zorgt ervoor dat de kennis na de BHV-opleiding langer onthouden blijft. Hierdoor wordt het beste rendement gehaald en het vereenvoudigt de BHV-opleiding aanzienlijk. Cursisten leren van de instructeur en vooral van elkaar!
Bovendien hebben alle cursisten tijdens de reanimatie incl. AED les de beschikking over een eigen reanimatiepop èn zijn er voldoende AED trainers.
Omschrijving Tijdsduur Opleidingskosten op locatie Opleidingskosten opleidings-centrum Bijzonderheid
1. Basisopleiding RescueMate BHV e-practise (via RescueMate-methode) 1½  dag € 159,- p.p € 185,- p.p. Opleidingskosten gelden bij een minimale opgave van 10 pers. Max. 16 pers.
Beoordeling: De opleiding wordt afgesloten met een competentietoets door de instructeur/docent
Certificering: Na afloop van deze opleiding ontvangt de kandidaat een certificaat. De geldigheidsduur van dit certificaat is twee jaar en kan worden verlengd met een jaarlijkse Herhalingsopleiding BHV.
Toelatingseisen: Voor deze opleiding zijn geen toelatingseisen.

 

 

Onze BHV-opleiding voldoet aan alle geldende richtlijnen en is vrijgesteld van BTW.
De kosten voor deze opleiding zijn:
* Inclusief les-/oefenmateriaal en certificaat.
* exclusief locatiekosten voor incompany
Inschrijven?
Trainingen worden georganiseerd op basis van open inschrijving en incompany. 

Vragen?
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u de BHV in uw organisatie in eigen regie? Dan adviseren wij een lid van de BHV-organisatie binnen uw bedrijf op te leiden als Instructeur Eigen Organisatie.